Online dierenwinkel voor honden en katten
Beoordeeld met een 8.7 - 4375 klantenreviews

14 dagen bedenktijd

Wij zijn blij met u als klant en daarom geven we u een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die tijd mag u het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. We verzoeken u om het in de originele verpakking te retourneren. Nadat wij het product in goede staat ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen terug op de rekening die bij ons bekend is (Bankrekening, PayPal rekening of Creditcard). Ook voor aankopen in onze dierenwinkel in Haarlem geldt een zichttermijn van 14 dagen.

 Meer informatie over ruilen en retourneren

"Tijdens de 14 dagen zichttermijn mag u het product bekijken en proberen, zoals u dat ook in de winkel zou doen. Een product mag in zekere mate in gebruik worden genomen of getest. Zo mag u een hondenriem of halsband uit de verpakking halen en bij de hond om doen om de maat te controleren, maar het is niet de bedoeling dat u uw hond ermee gaat uitlaten. Producten mag u voorzichtig uit de verpakking halen, maar het is niet de bedoeling dat u ze daadwerkelijk in gebruik neemt."Garantie staat los van zichttermijn

Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor u op. We hanteren dezelfde garantietermijn als de fabrieksgarantie, deze staat per product weergegeven op de productdetailpagina (meestal 6 - 12 maanden).

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 023 - 8200486 (NL) / 02 - 808 1158 (BE) of stuur een e-mail naar klantenservice@rrcommerce.com.