Beoordeeld met een 8.7 - 3375 klantenreviews

Klachtenafhandeling

Tevreden klanten vinden wij erg belangrijk. Heb je een slechte ervaring met onze service of producten? Allereerst onze excuses! Uiteraard gaan we het netjes voor je oplossen.


Een klacht doorgeven

Heb je naar aanleiding van een product, de levering, het bestelproces of iets anders een klacht? Neem dan contact met ons op. Graag ontvangen we een omschrijving van de klacht en de oorzaak (indien bekend). Bij schade verzoeken we ook het bestelnummer en foto's van de schade mee te sturen in een e-mail.

We sturen direct bij ontvangst van de e-mail een digitale ontvangstbevestiging en je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van ons (meestal sneller!). We doen ons best je klacht altijd zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Contact opnemen
Telefoon Nederland023 - 82 00 484 (Lokaal tarief)
Telefoon Belgiƫ02 - 808 1158 (Lokaal tarief)
E-Mailinfo@dierenwinkelplus.nl

Je mag de klacht ook schriftelijk doorgeven via ons postadres, maar bellen of mailen is een stuk sneller!

Postadres
RR Commerce BV
Pieter Goedkoopweg 22
2031EL Haarlem
Nederland

 


Geschillenprocedure van de Thuiswinkelorganisatie

Hebben wij je toch niet naar tevredenheid kunnen helpen? Dan kun je natuurlijk altijd nog je klacht voorleggen aan de geschillencommissie Thuiswinkel. Je kunt je klacht ook aan de geschillencommissie voorleggen via het Europees ODR Platform.

 


Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 023 - 82 00 484 (NL) / 02 - 808 1158 (BE) of stuur een e-mail naar info@dierenwinkelplus.nl.