Online dierenwinkel voor honden en katten
Beoordeeld met een 8.7 - 4375 klantenreviews

Retourneren


14 dagen bedenktijd

dierenwinkelplus.nl staat voor de beste kwaliteit en we doen ons uiterste best om je bestelling naar volle tevredenheid te leveren. Desondanks is het mogelijk om je bestelde artikelen te retourneren.

Je hebt de mogelijkheid om binnen 14 dagen je bestelling te retourneren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour. Onze klantenservice ondersteunt je graag om dit proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.


Hoe je kan retourneren

Meld binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van je bestelling aan ons dat je een product wilt retourneren. Wij informeren je vervolgens hoe het product teruggezonden kan worden, en welke informatie we nodig hebben bij de zending. Als het product door ons is ontvangen storten we uw aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je het product retour hebt gestuurd, terug op dezelfde manier waarmee je betaald had.


Ruilen

Tijdens de opheffingsuitverkoop kunnen wij je bestelling niet ruilen. We nemen producten uitsluitend retour met een terugbetaling van het aankoopbedrag. Indien je een nieuw artikel wilt bestellen kan je zelf een nieuwe bestelling plaatsen via onze website.


Stappenplan

  1. Meld je retour aan via info@dierenwinkelplus.nl.
  2. Je ontvangt via mail de gegevens die je nodig hebt om de zending naar ons te retourneren.
  3. Je stuurt het pakket voldoende gefrankeerd op naar ons adres.
  4. Na ontvangst van de zending sturen wij je een ontvangstbevestiging via e-mail.
  5. Wij behandelen de zending en betalen het aankoopbedrag dezelfde dag terug.


Uitzonderingen

Er zijn een aantal producten die wij om hygiënische reden moeten uitsluiten van deze bedenktijd. Zo kunnen wij in-ear headsets, sportarmbanden en hartslagmeters niet terugnemen als de verzegeling is verbroken. Verbruiksartikelen als screenprotectors of reinigingsmiddelen komen alleen voor volledige restitutie van het aankoopbedrag in aanmerking, indien deze in ongeopende verpakking retour komen. Daarnaast zijn maatwerk producten zoals bedrukte hoesjes volledig uitgesloten van retour.

Ook voor juist uitgevoerde diensten van postbodes anders dan de PostNL Standaard verzendoptie kunnen we je geen geld teruggeven. Hieronder vallen PostNL PakjeGemak en een upgrade naar een pakketzending met track en trace.

Je mag het product proberen om te kunnen beoordelen of deze je bevalt. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke fabrieksverpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Indien het product beschadigd of niet compleet wordt geretourneerd, kan het zijn dat wij hier kosten voor in rekening brengen.

Producten die bij aankoop onderdeel van een bundel waren mogen afzonderlijk worden geretourneerd. Hierdoor zal echter wel de bundelkorting komen te vervallen, en worden verrekend met het terug te betalen bedrag.


Het retouradres

Je kunt het volgende adres gebruiken om producten te retourneren.

RR Commerce - dierenwinkelplus.nl
Afdeling Retouren
Pieter Goedkoopweg 22
2031EL Haarlem
Nederland


Kosten bij retourneren

Het terugzenden van een artikel is voor eigen rekening. Als je een product terug moet sturen door een fout van ons kan dit uiteraard altijd gratis. Neem in dat geval vooraf contact met ons op.

Indien je een artikel hebt ontvangen in een envelop, dan kun je deze ook in dezelfde envelop retour zenden. Hiervoor geldt het standaard postzegel tarief voor briefpost van PostNL. Als je een verzendbewijs wenst, of de artikelen zijn te groot voor een briefpostzending, dan kun je de bestelling met pakketpost retourneren. Hiervoor zijn de kosten € 6,95 binnen Nederland, als je het pakket met PostNL verzendt.


Herroepingsformulier

We verzoeken je bovenstaande stappen te volgen, maar het is ook mogelijk het product op eigen gelegenheid retour te sturen. Hiervoor kan je het modelformulier voor herroeping gebruiken welke je kunt vinden op de laatste pagina van onze algemene voorwaarden.


Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 023 - 82 00 484 (NL) / 02 - 808 1158 (BE) of stuur een e-mail naar info@dierenwinkelplus.nl.